2011/01/17

E-Type - Back 2 Life

12 comments:

  1. no, No, NO! Where is Eurodance? Why autotune? Shit, Shit, Shit say me!

    Siis aivan kauheeta! En tykkää ollenkaan tällaisesta renkutuksesta. Huonohan se edellinen levykin oli, mutta jos suunta on tämä, niin huonompaa on luvassa.

    Inside oli/on edellisen levyn ainut hyvä biisi.

    -- Patse

    ReplyDelete
  2. Ihan hirveetä shaaberia!

    ReplyDelete
  3. Siis aivan kauhee renkutus ja toi autotune on niin out!

    -entinen fani.

    ReplyDelete
  4. Aivan mahtava biisi. E-type jatkaa meikäläisen suosiossa edelleen. Tää toimii hyvin, ei tietenkään ihan sellasta mitä odotin, mut TOIMII. Niin ja tämähän oli levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu, joten kyllä sieltä vielä tulee sitä taattua energisempää eurodancea.

    - todellinen fani nyt ja aina!

    ReplyDelete
  5. Joo, kyllä mullakin toimii tää biisi...Pitkän linjan fanina täytyy sanoa, että biisi yllätti, koska se oli niin erilainen, mutta muutaman kerran jälkeen pääsi sisään biisiin...Albumilla vois sitten olla myös sitä vanhaa eurodancea osa kappaleista...

    ReplyDelete
  6. Jaksatte sitten aina valittaa tuosta autotunesta. Onko se nyt sitten niin kauheeta, jos vähän muutellaan saundia toisenlaiseksi. Melkein kaikkihan sitä tekee.

    Niin, hyvältä kuulostaa myös mun korviin. Toimii, vaikkei tämä nyt ihan parhaita biisejä ole. Edellinen Eurotopia levy oli erinomainen, joten odotuksia on tämän uudenkin levyn suhteen.

    -E-Type -fani jo vuodesta 1997.

    ReplyDelete
  7. kaupallista trlolo.. ja autotune ofc
    ei hyvä ei hyvä

    ReplyDelete
  8. Päivä päivältä parempaa! Mutta edelleen kaipaan vanhaa kunnon E-Typeä! Naisvokaaleja, Martinin lauluräppiä ja dancempaa soundia! Silti tanssisin erittäin mielellään tätä klubeilla ja kuuntelisin radiosta! Ensin tämä tuli suurena pettymyksenä mutta nyt menee. Iha jees. Toivon menestystä. Lisäksi toivon mahdolliselle tulevalle albumille puhtaampia eurodancevetoja.

    ReplyDelete
  9. Onhan tämä suuri pettymys, ei pelkästään autotunen tai musiikkityylin takia, vaan tämä on oikeasti tylsä kappale. Tästä puuttuu se jokin. Kaippa tätä tulee kuunneltua, mutta ei tule koskaan herättämään sellaista intohimoa kuin aiemmat hitit. Olihan E-Typellä jopa rock'n'rollia aiemmilla levyillään, mutta ne vaan oli parempia kappaleita. t. E-Type-fani jo vuodesta -94.

    PS. "Jaksatte sitten aina valittaa tuosta autotunesta. Onko se nyt sitten niin kauheeta, jos vähän muutellaan saundia toisenlaiseksi. Melkein kaikkihan sitä tekee." <- Se ei tee autotunesta silti hyvänkuuloista, vaikka sitä kaikki tekeekin. Se vaan kuullostaa NIIN dorkalta!

    ReplyDelete
  10. Siis mitä? Luulette että E-Typen lahjakkuudella varustettu vokaaliartisti on joskus tehnyt jotain ILMAN autotunea???

    ReplyDelete
  11. Aivan tajuttoman hyvä biisi, autotunea tai ei!!!!

    ReplyDelete
  12. Eiffel 65 tuli mieleen... naislaulajalla tämä olisi voinut olla parempi

    ReplyDelete