2009/12/22

Virpi - Marraskuu

12 comments:

  1. Siis oikeesti... tää video... WTF?!?! Joskus 80-luvulla kun videoeditointilaitteistot tekivät tuloaan niin tällaiset videot oli tosi suosittuja. Nykyään on parempi jättää video tekemättä kuin julkaista tämmöistä. Biisiin ei oikeestaan voinut keskittyä ollenkaan sillä tää video on niin surkean huono amatööritekele.

    ReplyDelete
  2. on ky iha saakelin huono..hah

    ReplyDelete
  3. WTF! Virpi osaa tehdä omaakin musaa?! Mä jo pelkäsin pahinta, että nyt on menty Miljoonasadetta vuorostaan raiskaamaan. Onneksi olin kerrankin väärässä. \o/ Ilman videota tosiaan parempi, itseasiassa jopa ihan kiva biisi! Toisin kuin ne cover-räpellykset. Suosittelen tekemään omaa musiikkia ja jättämään coverit joillekin muille.

    ReplyDelete
  4. Biisihän nyt on ikävä kyllä aivan liian perinteinen Suomidance biisi, aivan samanlaisia biisejä aivan samoilla soundeilla on tehty jo 90-luvulla. Tämä on sinällään ikävää, koska Virpi on tällä hetkellä ainut Suomalainen, joka yrittää tuottajansa avulla kuulostaa edes vähän modernilta. Kuitenkin isot plussat Virpille biisistä "Tyttö Peilissä", se on omasta mielestäni yksi parhaista suomenkielisistä dance-biiseistä!

    ReplyDelete
  5. aika läppä video kyllä :D

    ReplyDelete
  6. Tää biisi ja video on noin 15 vuotta myöhässä...

    ReplyDelete
  7. todella läppä. no ainakin hyvät naurut sai :D

    ReplyDelete
  8. Siis onko noin paljon botoxia naamassa, että ei siis mitään ilmettä saa irti itsestään. On kuin zombi yrittäisi laulaa. Lisäksi tuo "musiikki jumputus" on _syvältä_ !

    ReplyDelete
  9. kaveri valitti että sai tuosta videosta migreenikohtauksen kaupan päälle! :D :D :D

    ReplyDelete